DAKGOTEN ASSORTIMENT VOOR UW TUINHUIS

Ontdek ons assortiment voor uw tuinhuis, carport, bijgebouw, paardenstal of Pool house.
Heb je vragen over onze dakgoten? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

DAKGOTEN ASSORTIMENT VOOR UW TUINHUIS 

 • DAKGOOT - HR125

  Dakgoot HR125 specificaties

  Op deze pagina kan u alles terugvinden voor de plaatsing van onze stalen dakgoot. Het model HR125 is geschikt voor alle soorten daken van uw tuinhuis, carport, pool house of bijgebouw. De dakgoot is combineerbaar met onze R87 afvoer. U heeft de keuze tussen de kleuren Galva en Antra. Onze waterdichte verbinding en eindstukken worden snel geplaatst zonder het gebruik van gereedschap, silicone of lijm.

  Hulp nodig tijdens te bestelling? Contacteer onze klantenservice !

 • AFVOER - R87

  De dakgoot moet natuurlijk aangesloten worden aan een afvoer van dezelfde kwaliteit. Onze afvoer R87 is ook vervaardigd uit staal en verkrijgbaar in Antra of Galva. Op deze pagina kan je alle benodigdheden terugvinden voor het plaatsen van de afvoer.

 • VOORDEELPAKKET

  Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een volledig dakgootpakket voor een dakgoot van je tuinhuis, Pool house, carport of bijgebouw. Voor een zadeldak heb je twee dakgootpakketten nodig en voor een plat dak heb je één dakgootpakket nodig. De handige dakgootpakketten zijn beschikbaar in de kleuren Antra en Galva. De pakketten zijn compleet en bestaan in maar liefst 10 verschillende afmetingen (3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m en 12m). 

  Bekijk snel even onze handige montagefilmpjes en plaats de échte stalen dakgoot als een PRO. Je kan ook verschillende dakgootpakketten verbinden om langere lengtes te maken.

 • ACCESSOIRES
gratis demo brochure
offerte aanvragen